Moon Bloom abonnement

Met ons Moon Bloom concept ontvang jij bloemen wanneer jij wilt. Bestel jouw eerste Moon Bloom online. Bepaal zelf de maat en hoe vaak je een boeket kant-en-klaar wil ontvangen. Wij schikken jouw Moon Bloom elke keer vers op een ruilvaas. Ook zakelijk hebben wij een Abonnementenservice.

Abonnement voor de consument

Hoe werkt een Moon Bloom abonnement?

Bestel je eerste Moon Bloom online

  • Je hebt keuze uit zes prijsklasses met bijpassende vaas
  • Wij nemen na jouw online bestelling persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken
  • Bij de tweede levering is jouw Moon Bloom weer geheel geschikt op een vaas en je geeft je vorige vaas retour. De vaas blijft jouw eigendom

Bestel snel jouw eerste Moon Bloom, of geef er eentje cadeau!

Zakelijke abonnementenservice

Wil je periodiek bloemen op de balie of in de entreehal van jouw onderneming maar kost het teveel tijd om dit zelf te regelen? Wij bieden de oplossing met onze Abonnementenservice voor ondernemingen, instellingen of restaurants. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, dan zorgen wij voor een scherp geprijsde offerte en wekelijks verse bloemen voor in jouw onderneming! 

Daarnaast kunnen zakelijke klanten gemakkelijk online bloemen en duurzame gifts bestellen op factuurbasis. Wij maken hiervoor gebruik van de het order- en bestelsysteem van FloraNL. Bekijk de mogelijkheden.

Bezorggebied

Wij bezorgen 15 km rondom Elburg. De bezorgkosten zijn als volgt opgebouwd:

  • Elburg,'t Harde, Doornspijk, Oldebroek en Oosterwolde: € 5,-
  • Noordeinde, Hulshorst, Wezep, Hattemerbroek, 't Loo, Biddinghuizen en Dronten: € 7,50